*Yenimahalle Belediyesi 12 kütüphanesi ile gençlerin gözdesi

*Yenimahalle Belediyesi 12 kütüphanesi ile gençlerin gözdesi

Öğrenci dostu projelerle adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi, ders çalışma ve kitap okuma ortamına gereksinim duyan ilçe sakinleri için hizmete açtığı 12 kütüphanesi ile gençlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Yıl boyunca yoğun talep gören kütüphaneler, yaz aylarında da günlük yüzlerce vatandaşı ağırlıyor.

Cumhuriyet Akademisi Kütüphanesi gece 23.00’e kadar açık

Haftanın 7 günü açık olan kütüphanelerin geniş iç dizaynı, teknolojik, güvenli ve temiz ortamı, vatandaşlara konforlu bir ders çalışma fırsatı sunuyor.

Kentkoop Mahallesi’nde bulunan Yaşar Kemal Kütüphanesi ve Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kütüphanesi saat 09.00-22.00 arası, Ata Mahallesi Ata Kütüphanesi, Gayret Mahallesi Yenimahalle Kütüphanesi, Kaletepe Mahallesi Kaletepe Kütüphanesi, Demetevler Mahallesi Demetevler Destek Eğitim Merkezi Kütüphanesi, Gazi Mahallesi Gazi Kütüphanesi, Yeşilevler Mahallesi Karşıyaka Kütüphanesi, Ergenekon Mahallesi Rüştü Asyalı Kütüphanesi, Yeniçağ Mahallesi Ragıp Tüzün Destek Eğitim Merkezi Kütüphanesi ile Çiğdemtepe Mahallesi Şentepe Kütüphanesi saat 09.00-20.00 arası, Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Akademisi Gençlik Kütüphanesi ise saat 09.00-23.00 arasında hizmet veriyor.

Amacımız okumayı ve araştırmayı seven bir neslin yetişmesidir

Kitap okuma alışkanlığının kazanılması için kütüphanelerin çoğaltılması gerektiğini dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülkemizde maalesef kitap okuma alışkanlığı yok. Bu alışkanlığın kazanılması için gerekli ortamların sağlanması gerekir. Bu sınavlara çalışan, derslerinde başarılı olmak isteyen gençlerimiz için de geçerli. Çoğu evinde yeterli çalışma ortamı bulamıyor, huzurlu bir ortamda kitap okuyamıyor. Biz vatandaşlarımıza bu ortamları 12 kütüphanemiz ile sağlıyoruz. Amacımız okumayı ve araştırmayı seven bir neslin yetişmesidir. Bu doğrultuda hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN