Yeni Gençlik Kolları yönetiminden ziyaret

Yeni Gençlik Kolları yönetiminden ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları yönetimi, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen İlçe Gençlik Kolları Kongresinde başkanlığa seçilen Çetin Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile makamında bir araya geldi.

Başkan Çetin Avcı Cumhuriyet Halk Partisi’nin vizyonunu gençliğin bakış açışıyla birleştireceklerini, toplumun her kesimine yansıtacak projeler geliştirerek gençlerin toplumda ve siyasette daha etkin rol almaları için tüm ekibiyle birlikte çalışmalara başladığını ifade ederken, “Ülke olarak gençlere verilen görevlerin layıkıyla yerine getirildiğini en iyi biçimde Bodrum’umuzda, sizin belediye başkanlığınız ile zaten görmekteyiz. Bizler de elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyip sorumluluk ve görevden asla kaçmayacağız.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Mandalinci, yeni Başkan Avcı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederken gençliğe olanın güvenin daha da artması için her zamankinden daha çok ve daha özverili çalışmalar yapacaklarını belirtti. Toplumun her kesimini ilgilendirecek projelerle gençliğin enerjisini tüm çalışmalarda göstermenin önemine dikkat çeken Başkan Mandalinci, “Gençliğin enerjisini her alana yaymak ve bu enerjiyi Bodrum’un yararına olacak projelerde kullanmak adına gençlerimizle birlikte faydalı işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

Mehmet Ali Büyüksöylemez’in İlçe Gençlik Kolları Sekreteri görevine getirildiği Gençlik Kollarının yeni yönetimi olarak asil listede Ergül Yükselen, Serhat Özden, Seher Başol, Akın Pehlivan, Salih Mandalinci, İsmail Oğuz Özak, Olcay Dalgıç, Nesrin Pekpak, Selen Şahin, Yağmur Zeynep Çankaya, Hüseyin Can Özsavran; yedek listede Hüseyin Durmaz, Melisa Roza Durmuş, Sergen İneci, Sibel Kuşseven, Ahmet Karauzun, Beste Erdoğan, Ege Çoban, Tülin Yıldırım, Mertcan Çetin, Emre Günay, Ethem Erdi Toker ve Aykan Bardak yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN