Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: Yaralılar var

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: Yaralılar var

Son dakika haberi... İstanbul'da yaşanan yangınlara müdahale etmeye giden itfaiye aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan itfaiye erleri hastaneye götürüldü.

Yurt genelinde yaşanan yangınlara bugün İstanbul'un Büyükçekmece bölgesindeki yangın da eşlik etti. Çok sayıda itfaiye araçlarının yangına gitmesi ise trafiği kilitledi. Esenler'de yangına giden itfaiye aracı bir anda devrildi.

Kazada 2 itfaiye eri yaralandı. Kaza, saat 14.45 sıralarında Oruç Reis Mahallesi’nde Mahmut Bey Yolu sapağında, meydana geldi.

7616387.jpg

İTFAİYE ERLERİ YARALANDI

Sultangazi İtfaiye Amirliği'nde görev yapan itfaiye aracı yangına gittiği sırada şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada 2 itfaiye eri yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Kazada araçtaki 2 itfaiye eri yaralandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN