Stajlarını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Başkan Zeyrek’ten aldı

Stajlarını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Başkan Zeyrek’ten aldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde, stajını tamamlayan 111 öğrenci için sertifika töreni düzenlendi. Törende sertifikalar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek tarafından öğrencilere verildi. Başkan Zeyrek, staj süresini tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde yaz dönemi staj programını tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Çeşitli dairelerde staj sürelerini tamamlayan 111 öğrenci, staj bitirme belgelerini aldı. Öğrencilere, belgelerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek verdi. Başkan Zeyrek, törende yaptığı konuşmasında, “Staj dönemlerini, hayata başlamamızda en önemli adım olarak görüyorum. Bu dönemi başarıyla bitirmenizde sizlerle paydaş olmak istedim. Sizlerle tokalaşırken aklıma ilk staj yaptığım dönemlerim geldi. Stajı bazılarımız üniversitede bir imza olarak, sadece staj defterini doldurmak olarak gördü. Bazılarımız ise tecrübe kazanmak ve yarınlara bir adım atmak olarak gördü. Ben de staj yaptığım dönemlerde beni nasıl bir yarın, nasıl gelecek bekliyor diye düşünüyordum. Aslında staj dönemleri, sizlere hayat tecrübesi kazandırmak yeni yeni mesleki arkadaşlarla tanışmak ve işleyişin nasıl yapıldığını görmek için önemli bir yerdir. Umarım geçtiğimiz bu dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesi sizlere bu tecrübeleri kazandırmıştır. Staj döneminiz burada sona ermiş olabilir ama belediye ile ilişkileriniz ve burada kazandıklarınız size bir ömür boyu rehberlik edecektir. Ben öncelikle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne emek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Burası ile bağınız asla kopmasın. Her zaman için sizin burada bir eviniz var. Gerek başkan olarak gerek ağabey olarak bir Ferdi ağabeyiniz var. Hayatınız boyunca da her zaman ulaşabileceğiniz belediye var. Burada edindiğiniz tecrübeleri, bundan sonraki okul hayatınızda lütfen anlatın. Diğer staj yapan arkadaşlarınızla onların neler paylaştığını muhakkak görüşün. Çünkü bilgi paylaştıkça büyüyor ve çoğalıyor. Sizlerin eğitiminde sizlere dokunan, sizleri geliştiren arkadaşlarımız olmuştur. Bu yılı böyle kapattık, önümüzdeki yılda sizlere ve yeni arkadaşlarımıza Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kapıları sizlere sonuna kadar açık olacak. Ben sizlere tekrar teşekkür etmek istiyorum. Birliğimiz daim olsun. Burada edindiğiniz tecrübeleriniz sizlere destek olmasını istiyorum” diye konuştu.


Öğrencilere sertifikaları verildi

Başkan Zeyrek, yaptığı konuşmanın ardından öğrencilere staj belgelerini verdi. Öğrencileri tebrik eden Başkan Zeyrek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN