İstanbullulara müjde! UKOME duyurdu: O tarihte toplu taşımaya binecekler ücret ödemeyecek

İstanbullulara müjde! UKOME duyurdu: O tarihte toplu taşımaya binecekler ücret ödemeyecek

İstanbullulara müjde geldi. UKOME tarafından yapılan açıklamada, o tarihte toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz verileceği belirtildi. İşte detaylar…

2024/2025 eğitim-öğretim dönemi için geri sayım başladı. Milyonlarca öğrenci, 9 Eylül Pazartesi günü ders başı yapacak. Okulların açılmasıyla birlikte ülke genelinde trafik yoğunluğu artacak ve toplu taşıma hizmetleri üzerinde değişiklikler yapılacak. İstanbul'daki toplu taşıma düzenlemeleriyle ilgili önemli bir karar alındı.

9 EYLÜL’DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul’da 9 Eylül Pazartesi günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusuydu. Bu konu, İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından değerlendirildi. UKOME toplantısında alınan karara göre, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başladığı 9 Eylül Pazartesi günü toplu ulaşım araçlarının 06.00-14.00 saatleri arasında ücretsiz olacağı duyuruldu.

9-eylulde-istanbulda-toplu-tasima-ucretsiz-mi.jpg

TOPLU TAŞIMANIN ÜCRETSİZ OLACAĞI SAATLER

UKOME tarafından açıklanan karara göre, toplu taşıma araçları, 9 Eylül Pazartesi günü sabah 06.00'dan öğleden sonra 14.00'e kadar ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu düzenleme, okulların açılmasıyla birlikte şehirdeki trafik yükünü hafifletmeyi ve öğrenci ile velilerin ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN