İstanbulkart bakiye işlemlerinde yeni dönem! O ücretler sil baştan değişti: Yeni tarife 15 Mart’ta başlıyor

İstanbulkart bakiye işlemlerinde yeni dönem! O ücretler sil baştan değişti: Yeni tarife 15 Mart’ta başlıyor

İstanbulkart bakiye işlemlerinde yeni dönem başlıyor. İstanbulkart’ın yaptığı duyuru sonrasında o ücretler sil baştan değişti. Yeni tarifeli dönem 15 Mart itibariyle başlayacak. İşte detaylar…

İstanbulkart tarafından yapılan duyuruda, mobil dolum ücretlerine zam uygulandığı belirtildi. İstanbulkart Çerçeve Sözleşme kapsamında yapılan yeni fiyatlandırma 15 Mart 2024 tarihi itibari ile geçerli olacak.

İstanbulkart, Mail ve SMS yolu ile kullanıcılara duyuru mesajı yollandı. Bankalar ve BELBİM arasındaki protokol kapsamında İstanbulkart kullananlar, kartlarına bankalardan yaptıkları yüklemelerin yüklemelerin ardından bankalara da komisyon ödemesi yapılıyor. Kullanıcıların ödediği bu ücret 15 Mart tarihi itibari ile zamlanacak.

İstanbulkart'tan yapılan açıklamada; “İstanbulkart Çerçeve Sözleşme kapsamında, İstanbulkart Mobil ve bireysel istanbulkart. İstanbul’dan yapılan TL ve abonman yükleme işlemlerinde bankalar arası işlem masraflarına istinaden alınan ücretlerde 15 Mart 2024 tarihi itibarıyla geçerli olacak şekilde değişiklik yapılmıştır." İfadelerine yer verildi.

istanbul-kart-bakiye-yukleme-ucretleri-degisiyor.jpg

YENİ FİYATLAR BELLİ OLDU

İstanbulkart tarafından güncellenen fiyat listesi şöyle:

Yükleme İşlem Ücreti

₺0 - ₺99 ₺1,00
₺100 - ₺149 ₺2,50
₺150 - ₺349 ₺3,00
₺350 - ₺549 ₺5,00
₺550 ve üstü ₺6,50

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN