İstanbul'da arabası olana müjde! İSPARK yüzde 50 indirim yaptı: Sadece bunu yapmak yeterli

İstanbul'da arabası olana müjde! İSPARK yüzde 50 indirim yaptı: Sadece bunu yapmak yeterli

İstanbul’da arabası olana müjde İSPARK’tan geldi. Cebinde İstanbulkart’ı bulunan İstanbullular, İSPARK’a ait o otoparkları kullandıklarında yüzde 50 indirim hakkı kazanabilecek. Bu hak içinse yapmaları gereken tek bir şey var… İşte kampanyanın detayları…

İstanbul’da yaşayan milyonlarca İstanbulkart sahibini sevindirecek büyük bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya, İstanbullulara ulaşımı daha kolay ve ekonomik hale getirecek %50 indirim fırsatı sunuyor. Kendi aracınızı kullanarak veya toplu taşıma araçlarından yararlanarak bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

İSPARK P+D OTOPARKLARINDA %50 İNDİRİM

Yeni kampanya kapsamında, İstanbulkart sahipleri araçlarını İSPARK'ın P+D otoparklarına bırakarak büyük bir indirim fırsatından yararlanabilecekler. Otoparkta aracınızı park ettikten sonra, İstanbulkartınızı kullanarak toplu taşıma araçlarına binmeniz durumunda %50 indirim avantajını elde edebilirsiniz. Şehrin çeşitli noktalarında bulunan P+D otoparkları, bu pratik ve ekonomik ulaşım çözümünü desteklemekte.

ispark-indirim-1.jpg

KAMPANYA DUYURUSU VE AYRINTILARI

Kampanya detayları İstanbul Ulaşım’ın sosyal medya hesaplarından şu şekilde duyuruldu: "Aracınızı seçili İspark P+D otoparklarına bırakın ve İstanbulkart’ınızı kullanarak toplu taşıma araçları ile yolculuğunuza devam edin. Bu sayede hem %50 indirimden hem de konforlu toplu ulaşımdan yararlanın."

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI

Kampanyadan yararlanmak için bazı adımları takip etmeniz gerekiyor:

  1. İstanbulkart Mobil Uygulaması üzerinden "Kişisel Bilgiler" bölümüne plakanızı eklemeniz gerekmektedir.
  2. Plakanızı eklerken açık izin vermeniz ve kampanya süresince bu izni onaylamanız istenmektedir. Yetkilendirmeyi devre dışı bırakan kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacaktır.

ispark-indirim-2.jpg

İSTANBULKART İLE ÖDEME ŞARTLARI

Kampanyanın avantajlarından faydalanabilmek için şu şartları yerine getirmeniz gerekmektedir:

  • Otopark ödemenizi İstanbulkart ile gerçekleştirin.
  • Otopark ücreti ile toplu taşıma geçişinin aynı kişi tarafından yapılması gerekmektedir.
  • Otopark ödemesi yapıldıktan sonra toplu taşıma kullanımını 24 saat içinde gerçekleştirin ve park saatleri dışında toplu taşıma kullanımı sağlanmalıdır.

Bu kampanya, İstanbulkart sahiplerine hem ekonomik hem de çevre dostu bir ulaşım deneyimi sunmayı hedefliyor. İSPARK'ın P+D otoparkları, bu avantajlı fırsatı İstanbullulara sunarak ulaşım konusunda büyük bir kolaylık sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN