İETT'den özel araba gibi hizmet! O ilçelere artık direkt gidebilirsiniz: Yeni seferler başladı

İETT'den özel araba gibi hizmet! O ilçelere artık direkt gidebilirsiniz: Yeni seferler başladı

İETT'den özel araba gibi hizmet! İstanbul'da olup denize gidemeyenler yaşadı! O ilçelere artık direkt gidebileceksiniz! Yeni seferler başladı...

İstanbul’da yaz sıcaklarından kaçmanın yolları daha erişilebilir hale geldi. İETT, şehrin popüler plajlarına doğrudan ulaşım sağlayan yeni seferler başlattı. Bu yeni uygulama, deniz keyfini şehre daha yakın hale getiriyor.

İETT'NİN YENİ PLAJ SEFERLERİ

İstanbul çevresindeki plaj fiyatlarında son durum! Adalar, Şile, Kilyos... - Son Dakika Ekonomi Haberleri

İstanbul'un çeşitli plajlarına günlük 1.815 sefer düzenleyen İETT, Kilyos, Şile, Florya, Caddebostan, Riva ve Silivri gibi popüler plajlara ulaşımı kolaylaştırdı. Şehir sakinlerinin yazın serinlemek için tercih ettiği bu plajlara yönelik sefer sayılarının ilerleyen günlerde artırılması da planlanıyor.

Yeni seferler, İstanbul'da deniz keyfi yapmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor. İETT'nin plaj hatları ve sefer saatleri hakkında detaylı bilgilere, İETT'nin resmi web sitesinden erişilebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN