Bursa’da denize düşen çocuğu babası kurtardı

Bursa Mudanya'da iskele ile gemi arasındaki boşluğu fark etmeyen küçük kız denize düştü. Kızının düştüğünü görünce suya atlayan baba, kızını çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtardı. O anlar kameraya da yansıdı.

Bursa’nın Mudanya ilçesi Trilye Mahallesi’nde meydana geldi. Gezi için çıkan tur gemisi Trilye’de kıyıya yanaştı. Gemiden inmek isteyen 6 yaşındaki kız, kıyı ile gemi arasındaki boşluğu fark etmeyip suya düştü.

Kızının denize düştüğünü gören anne fenalık geçirirken, baba ise hemen suya atladı ve çevredekilerin yardımıyla kızını kurtardı.

Vatandaşların kurtardığı baba-kızın sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken, kurtarılma anı kameraya yansıdı.

Olayı fark eden vatandaşlar, “Tur gemisi burada kıyıya yanaştı. Küçük bir kız da dalgınlığına gelip suya düştü. Baba da kızın arkasından atladı. Çevredekiler müdahale edince baba kız kurtarıldı. Bi anlık dikkatsizlik, anne babalar daha dikkatli olmalı” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN