Burhaniye’de zeytin hasadı başladı

Burhaniye’de zeytin hasadı başladı

70.000'in üzerinde zeytin ağacı bulunan ve yaklaşık 3.000'ini kendi personelleriyle toplayan Burhaniye Belediyesi’nde zeytin hasadı başladı.

Yıl içinde rutin bakımları yapılan ve Burhaniye Belediyesi’nin özenle baktığı zeytin ağaçlarının bu yıl ki rekoltesinin yüzleri güldürmesi bekleniyor. Burhaniye Belediyesi Zeytinyağları markası altında tescil edilen ve depolama ile paketleme işlemleri de yine belediye tarafından yapılan zeytinyağlarına talep oldukça yüksek oluyor. Erken hasat ve soğuk sıkım olmak üzere üretilen zeytinyağları; kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı ürünler sunmak amacıyla, www.burbelzeytin.com adresinden 5 farklı boyutta satışa sunuluyor.

ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR, SATIŞLAR 21 EKİM’DE BAŞLIYOR

Geçen yılda hızla tükenen zeytinyağları için web sitesi üzerinden 20.000 litre ön sipariş alınırken, üretilen erken hasat yağlara bu yıl da yoğun ilgi bekleniyor. 500 ml ve 1 litre Cam Şişe Zeytinyağı , 2-3-5 litre Teneke Zeytinyağı, 4 farklı türde geleneksel Türk sabunu olan üretim portföyüne, bu yıl da yoğun istek üzerine el kremi ve saç şampuanı eklenecek. 21 Ekim Pazartesi günü zeytinyağları belediye hizmet binasından ve web sitesinden satışa açılacak.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, erken hasat zeytin yağını tadarak tüm emekçilere kolaylıklar diledi. “Burhaniye halkının neredeyse %50 - %60’ının geçim kaynağı olan zeytin, zeytinyağı, zeytinyağlı sabun ve diğer zeytin ürünlerini ülkemizin her köşesine tanıtmayı hedefliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın üretmiş olduğu ürünlerin değerini artırarak, gelir kapılarını genişletecek Burhaniye’nin adını ülke genelinde duyuracağız. Bu yıl zeytin sezonun bereketli geçeceğini görüyoruz, tüm zeytin emekçisi vatandaşlarımıza hayırlı hasatlar diliyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN