Özel'den 'Yenidoğan Çetesi' açıklaması: Araştırma heyeti görevlendirildi

Özel'den 'Yenidoğan Çetesi' açıklaması: Araştırma heyeti görevlendirildi

CHP lideri Özgür Özel, gündemdeki Yenidoğan Çetesi hakkında kapsamlı bir araştırma yapmak üzere heyet görevlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, son günlerde Türkiye’nin gündeminde sıkça yer alan 'Yenidoğan Çetesi' iddialarına yönelik harekete geçtiklerini açıkladı. Özel, konunun aydınlatılması amacıyla bir araştırma heyeti oluşturduklarını ve gerekli incelemelerin başlatılacağını duyurdu.

Özel, ‘Yenidoğan Çetesi’ olarak adlandırılan ve bebeklerin ölümlerine neden olan olaylar zincirine ilişkin olarak heyet görevlendirdi.

Heyette Genel Başkan Yardımcıları Zeliha Aksaz Şahbaz ve Gamze Taşcıer ile Ankara Milletvekili Aylin Yaman, Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, Samsun Milletvekili Murat Çan ve Uşak Milletvekili Ali Karaoba bulunuyor.

Heyetin yaşananların iddianameye yansıyan boyutlarının yanı sıra tüm gerçeklerin açığa çıkması için çalışmalarına derhal başladığı bildirildi.

Özel'in X üzerinden yaptığı paylaşımda da şu ifadeler yer aldı:

"Yenidoğan bebek ölümlerine ilişkin yaşanan vahim olayları incelemek ve araştırmak amacıyla Genel Başkan Yardımcılarımız Zeliha Aksaz Şahbaz ve Gamze Taşcıer ile milletvekillerimiz Aylin Yaman, Kayıhan Pala, Gamze Akkuş İlgezdi, Turan Taşkın Özer, Murat Çan ve Ali Karaoba'dan oluşan bir heyet görevlendirildi. Heyetimiz çalışmalarına derhal başlamıştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN