Bilecik Belediyesi Sanat Sokağı’nda sanat esintisi

Bilecik Belediyesi Sanat Sokağı’nda sanat esintisi

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle Sanat Sokağı olarak vatandaşların hizmetine sunulan alanda piyano dinletisi gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Eğitmeni Saltanat Sadvokassova tarafından sunulan piyano dinletisinde vatandaşlar keyifli bir zaman dilimi yaşadı.

Ahşap dükkanlar olarak bilinen ve Fazıl Say piyano atölyesi, Okay Temiz Ritm atölyesi, Hüsnü Şenlendirici Klarnet atölyesi ve Niyazi Sayın Ney Atölyesi adıyla yeniden düzenleme yapılan sokakta kültürel ve sanatsal aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Sokaktan geçen vatandaşların dinletiye katıldığı etkinlikte Eğitmen Saltanat Sadvokkasova piyano eğitimi almak isteyen çocuklarla sohbet etti, piyano eğitimlerine katılmaları için davette bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN