Başkan Ünlüce Seyitgazi muhtarlarıyla bir araya geldi

Başkan Ünlüce Seyitgazi muhtarlarıyla bir araya geldi

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Seyitgazi ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldiler.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve ilçede hizmet eden mahalle muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Belediye Meclis Salonu’nda buluştular. Ünlüce, 31 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Uğur Tepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye her zaman destek olduğunu belirterek, emekleri için Başkan Ünlüce’ye teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıllarda Büyükşehir Belediyesi olarak, Frig Vadisi yolunda beton yol çalışması yaptıklarını söyleyen Başkan Ünlüce, hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce, “Şehrimize ve ilçelerimize katkı sunmak için muhtarlarımızla kol kola çalışacağız.” dedi.

Muhtarlar da Ünlüce’ye gösterdiği yakın ilgi ve nazik misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde üstün başarılar dilediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN