Başkan Anıl Yetişkin salı pazarında vatandaşlarla buluştu

Başkan Anıl Yetişkin salı pazarında vatandaşlarla buluştu

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hemşehrileriyle olan güçlü iletişimini bir kez daha gözler önüne serdi. Efeler’de kurulan salı pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yetişkin, ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı’nın da eşlik ettiği bu buluşma, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Başkan Yetişkin, pazar alanında yaptığı ziyarette, vatandaşlarla sohbet etti. Hemşehrilerinin ihtiyaçlarını ve önerilerini tek tek not alarak, sorunlara hızlı ve etkin çözümler getireceğinin sözünü verdi. Başkan Yetişkin’in pazar ziyaretinde gösterdiği bu yaklaşım, hemşehrileri tarafından takdir topladı.

Yoğun ilgi gören Başkan Yetişkin, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. CHP Aydın Milletvekili Karakoz ve CHP Efeler İlçe Başkanı Bayırlı da, Efeler halkı tarafından ilgi gördü. Başkan Yetişkin’in bu buluşması, Efeler Belediyesi’nin vatandaşlarla olan güçlü bağlarını bir kez daha pekiştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN