Ankara'da çoğu kişi bilmiyor! Öğrenciler kafelere değil buraya gidecek: Tamamen ücretsiz

Ankara’da birçok kişinin varlığından haber olmadığı harika bir konum! Burayı keşfeden kafeye adım atmayacak! Haftanın her günü açık ve tamamen ücretsiz...

Ankara’da çoğu kişinin farkında olmadığı önemli bir eğitim ve çalışma alanı olan Atatürk Kütüphanesi, İş Bankası Müzesi’nin içinde öğrencilere ve araştırmacılara kapılarını açıyor. Kütüphane, sakin ve donanımlı bir çalışma ortamı arayanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Üstelik tamamen ücretsiz!

İŞ BANKASI MÜZESİ'NİN 4. KATINDA ÜCRETSİZ KÜTÜPHANE

Atatürk Kütüphanesi, İş Bankası Müzesi’nin 4. katında bulunuyor ve sunduğu imkanlar ile özellikle öğrenciler için cazip bir alternatif haline geliyor. Çoğu öğrenci kafelerde kalabalık ve gürültüden kaçmak için burayı tercih edebilir.

Kütüphanede bilgisayarlar, prizli çalışma masaları, toplantı odası ve ücretsiz Wi-Fi hizmeti mevcut. Böylece grup çalışmaları, bireysel araştırmalar ya da sadece sessiz bir çalışma ortamı arayanlar için ideal bir seçenek haline geliyor.

ÇALIŞMA SAATLERİ

Atatürk Kütüphanesi, haftanın her günü 10:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yoğun öğrenci gruplarının yerine daha sakin ve verimli bir ortam arayanlar için bu saatler, çalışma planlarını organize etmek adına büyük bir esneklik sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN