Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Milli yıldız Jose Mourinho'ya resti çekti gidiyor. Buraya kadar!

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Milli yıldız Jose Mourinho'ya resti çekti gidiyor. Buraya kadar!

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam saat 22.00'da İngiltere devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi takım içinden gelen haberle ise taraftarları şaşkına çevirdi. Gelen son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Milli yıldız Jose Mourinho'ya resti çekti gidiyor. Buraya kadar! İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de ayrılık haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Milli yıldız Jose Mourinho'ya resti çekti gidiyor. Buraya kadar! Menajerine ayrılık haberini verdi.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe'de sezon sonu birçok oyuncunun ayrılması bekleniyor. Bunlardan biri ise milli futbolcu İrfan Can Kahveci. Kahveci'nin geleceği merak konusu olurken Başkan Ali Koç devre arasına kadar kimseyle sözleşme yenilememe kararı aldı. Başkan şampiyonluk ışığını görmeden masaya oturulmaması talimatını verdi. Fotospor'da yer alan habere göre, alınan karar sonrası İrfan Can Kahveci takımdan ayrılma kararı aldı.

yeni-proje-2024-10-24t124444-993.jpg

MİLLİ YILDIZ JOSE MOURINHO'YA RESTİ ÇEKTİ GİDİYOR! BURAYA KADAR

Teknik direktör Jose Mourinho'nun da İrfan Can'ı kadroda düşünmediği gerçeği iyice gün yüzüne çıktı. Portekizli teknik adam, kendisine milli oyuncuyla ilgili gelen hiçbir soruya net cevap vermeyerek adeta rengini belli etti. Fenerbahçe'de kalmak isteyen İrfan ise bu belirsizlikten sonra beklememe kararı aldı.

yeni-proje-2024-10-24t124458-481.jpg

Milli oyuncu menajerine talimat vererek transfer görüşmelerine başlamasını istedi. Yakın zamana kadar Fenerbahçe olmazsa yurt dışına gitmek isteyen 29 yaşındaki oyuncu, Türk takımlarına da gidebileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN