Kadına şiddet durdurulamıyor! Eşini av tüfeğiyle katledip intihar etti

Kadına şiddet durdurulamıyor! Eşini av tüfeğiyle katledip intihar etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir kadın eşi tarafından av tüfeğiyle katledildi. Katil zanlısı daha sonra aynı silahla otomobilde intihar etti. Öğrenilenlere göre, kadının eşi hakkında aldığı önleyici tedbir kararı bir gün önce dolmuştu.

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 44 yaşındaki Fatma Biricik, eşi 44 yaşındaki Atilla Biricik tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. Cinayet sonrası aynı silahla otomobilinde yaşamına son veren Atilla Biricik'in, eşine yönelik şiddet nedeniyle daha önce alınan önleyici tedbir kararının bir gün önce dolduğu öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde ilçenin Tömük Mahallesi'nde meydana geldi. Atilla Biricik ile eşi Fatma Biricik arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Atilla Biricik, eşini av tüfeğiyle vurup, evden ayrıldı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, ağır yaralandığı belirlenen Fatma Biricik'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Fatma Biricik, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, Atilla Biricik'in yaklaşık 200 metre uzaklıktaki 46 AAG 096 plakalı otomobiline cesedi bulundu. Tüfekle yaşamına son verdiği belirlenen Atilla Biricik ile öldürdüğü eşi Fatma Biricik’in cesetleri, otopsi için morga kaldırıldı. Çiftin engelli çocuğu ise Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Öte yandan, eşi hakkında aldırdığı ‘önleyici tedbir’ kararı 22 Ekim'de dolan Fatma Biricik ile bir gün önce görüşme yapıldığı ve tedbire ilişkin uzatma talebinin olmadığını beyan ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN