Aile Yaşam Merkezi’nde kurs alan öğrencilere şehri tanıttılar

Aile Yaşam Merkezi’nde kurs alan öğrencilere şehri tanıttılar

Başkan Ekicioğlu: Kent Park Aile Yaşam Merkezi’nde Kurslara devam eden öğrencilerimize “Kırşehir’i Geziyorum Etkinliği” kapsamında ilimizin tarihi ve kültürel yerlerini tanıtmaya devam ediyoruz.

12 Temmuz 2024 Cuma günü Kırşehir Belediyesi Kent Park Aile Yaşam Merkezi’nde Kurslara devam eden öğrencilere ilin tarihi, kültürel ve turistik yerlerini tanıttılar.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, geleceğin teminatı olan öğrencilere yaz tatiline girmelerinin ardından, Aile Yaşam Merkezi Kursları ile tatillerini daha verimli geçirmelerinin olanaklarını yakaladıklarını ifade ederek, bu kapsamda ilin tarihi ve kültürel yapısının da öğrenilmesi anlamında gezi programları düzenlediklerini ifade etti.

Başkan Selahattin Ekicioğlu “Öğrencilerimizin özellikle tatilde hak ettikleri bir şekilde dinlenmelerini istiyoruz. Öğrencilerimizin yaz tatillerini iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri için Kırşehir Belediyesi bünyesinde açılan Neşet Kent Park Aile Yaşam Merkezi’ndeki yaz kurslarımıza katılmalarımız verimli bir şekilde devam ederken yaptığımız gezilerle de öğrencilerimizin ilimizin tanımalarına katkıda bulunuyoruz.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN