Yazar Nusret Özcan vefatının 17. yılında Eyüpsultan'da anılacak

Yazar Nusret Özcan vefatının 17. yılında Eyüpsultan'da anılacak

Eyüpsultan'da yetişen yazar Nusret Özcan, vefatının 17. yılında sevenleriyle buluşuyor. 23 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Yeni Dünya Vakfı'nda düzenlenecek anma programında, Özcan'ın yakın dostları ve okuyucuları bir araya gelerek değerli yazarı anacak.

Gazeteci, yazar ve gönül insanı Nusret Özcan, vefatının 17. yılında sevenleri tarafından Eyüpsultan'da anılacak. 23 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Yeni Dünya Vakfı'nda düzenlenecek anma programında, Özcan'ın yakınları, dostları ve okuyucuları bir araya gelerek yazarla ilgili hatıralarını paylaşacaklar.

ANMA PROGRAMI VE KATILIMCILAR

Yeni Dünya Vakfı'nın Eyüpsultan'daki Genel Merkezi'nde gerçekleşecek anma toplantısında, Cafer Vayni, Mehmet Şahin, Mehmet Şeker, Gülcan Tezcan, İsmail Yeşilbağ, Mehmet Cangir, Mustafa Doğan, Mustafa Özcan, Yaşar Şadoğlu ve Yusuf Özarslan gibi isimler konuşmacı olarak yer alacak.

KABİR ZİYARETİ VE ÖZCAN'IN MİRASI

Toplantının ardından katılımcılar, Nusret Özcan'ın Eyüpsultan'daki mezarını ziyaret ederek dua edecekler. Özcan'ın erken yaşta vefatı, sevenlerini derinden etkilemiş ve vefatının ardından Mustafa Kutlu tarafından Yeni Şafak gazetesinde "Gümüş Sakal Öldü mü?" başlıklı bir yazı kaleme alınmıştı.

EYÜPSULTAN'IN EBEDÎ SAKİNLERİ PROGRAMI

Yeni Dünya Vakfı tarafından düzenlenen "Eyüpsultan'ın Ebedî Sakinleri" programı kapsamında, daha önce de Şairler Sultanı Necip Fazıl Kısakürek, Ahmet Haşim ve Bekir Berk için anma toplantıları ve kabir ziyaretleri yapılmıştı. Bu pazar günü ise Nusret Özcan'ın edebiyat dünyasına katkıları ve hatırası yad edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN