Kerem Alışık'tan yeni film: 'Sadık' rolüne hayat verecek

Kerem Alışık'tan yeni film: 'Sadık' rolüne hayat verecek

Kerem Alışık, "Sil Baştan" isimli sinema filmi projesiyle geliyor. Duygusal bir hikayeyle izleyicilerin karşısına çıkacak ünlü aktör filmde "Sadık" rolüne hayat verecek.

Çok sayıda genç yeteneği sektöre kazandıran, kültür merkezi ve tiyatrosunun yanı sıra yeni projelerine ara vermeden devam eden Kerem Alışık, Üs Yapım ile sinema filmi için el sıkıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; kod adı "Sil Baştan" olan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Özer Feyzioğlu üstlenecek. Ünlü aktör, adını taşıyan apartmanda tek başına yaşayan "Sadık" rolü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

kerem-alisik.jpg

Onurlu bir İstanbul beyefendisi olan Sadık'ın duygusal hikayesini beyaz perdeye yansıtacak film, sürprizli ve dramatik konusuyla seyircileri ağlatacak. Filmde Alışık'ın partneri "Lale" rolü için ise görüşmeler sürüyor.

Öte yandan; Kerem Alışık, yeni sezonda ekranlara gelecek "Yasak Aşk" dizisinde Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN