Şarkıcı Kalben hakkında zorla getirme kararı

Şarkıcı Kalben hakkında zorla getirme kararı

Şarkıcı Kalben'in yakın arkadaşı Pamela Bringino, sevgilisi Alper E. tarafından darp edilerek silahla tehdit edildi. Kalben, arkadaşına destek olmak için darp raporu almasına yardımcı oldu. Alper E. hakkında açılan davada Kalben'in de tanık olarak dinlenilmesine karar verildi. Ancak konseri nedeniyle duruşmaya katılamayan Kalben için zorla getirme kararı çıkarıldı.

Şarkıcı Kalben'in yakın arkadaşı Pamela Bringino, sevgilisi Alper E. tarafından darp edilerek silahla tehdit edildi. Bringino, daha önce de şiddet gördüğünü belirtti. Yaşananların ardından Kalben, arkadaşına destek olmak için yanına giderek darp raporu almasına yardımcı oldu.

Alper E. hakkında yapılan şikayet üzerine dava açıldı. Mahkeme, Kalben'in de tanık olarak dinlenilmesine karar verdi. Ancak Kalben'in konseri nedeniyle duruşmaya katılamaması üzerine mahkeme, şarkıcı hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN