Bir ilde daha ders saatleri değişti! İlkokul, ortaokul, anaokulu... Binlerce öğrenci ve veliyi ilgilendiriyor

Bir ilde daha ders saatleri değişti! İlkokul, ortaokul, anaokulu... Binlerce öğrenci ve veliyi ilgilendiriyor

Bir ilde daha ders saatlerinde değişikliğe gidildi! Binlerce öğrenci ve veliyi ilgilendiriyor! İlkokul, ortaokul, anaokulu...

Öğrencilerin daha fazla gün ışığından faydalanabilmesi amacıyla ders sürelerinde önemli bir güncellemeye gidildi. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, ikili eğitim yapan okullarda ders süreleri yeniden düzenlendi.

DERS SÜRELERİNDE YENİ DÜZENLEME

Gaziantep'te okullardaki ders süresi düşürüldü

Anaokullarında ders süreleri 50 dakikadan 45 dakikaya, ilk ve ortaokullarda ise 40 dakikadan 35 dakikaya indirildi. Bu karar, öğrencilerin hem derslerini daha verimli bir şekilde takip etmelerini hem de gün ışığından daha fazla faydalanmalarını amaçlıyor.

Valilik, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sizler eğitim yuvalarınızda aydınlık yarınlara yürürken bizler gün ışığından daha fazla istifade edin diye bir güncellemeye gidiyoruz. Günü, güneşi yol arkadaşı yapacağız. Okul günlerinde yolunuz ve zihniniz açık olsun, size duyduğumuz sevgi ve güven her daim gönlünüzü doldursun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN