Anne olmak için gün sayan Pınar Deniz: Kaan daha çok aşeriyor

Anne olmak için gün sayan Pınar Deniz: Kaan daha çok aşeriyor

Geçtiğimiz ay Roma'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden müjdeli haber geldi. Hamile olan Pınar Deniz, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Çift, bir erkek bebek beklediklerini duyurdu. Zorlu bir süreç geçirdiğini belirten Deniz, "Bende aşerme olmadı. Zor ilk üç ay geçirdim, biraz bulantılı. Sevgili annelere hak veriyorum. Kaan daha çok aşeriyor bence" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu. Hamilelik sürecinin keyfini çıkaran Deniz, bebeklerinin cinsiyetini de açıkladı.

Deniz, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada, "Hamileliğimin keyfini sürüyorum. Artık her şey açıkta olduğu için konuşabilirim. Evet erkek çocuğumuz geliyor. İsmi henüz belli olmadı" dedi.

Zorlu bir süreç geçirdiğini belirten Deniz, "Bende aşerme olmadı. Zor ilk üç ay geçirdim, biraz bulantılı. Sevgili annelere hak veriyorum. Kaan daha çok aşeriyor bence" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN