DEM Parti'den TUSAŞ saldırısına ilişkin ilk açıklama: Provokasyon olduğu her halinden belli

DEM Parti'den TUSAŞ saldırısına ilişkin ilk açıklama: Provokasyon olduğu her halinden belli

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin, "Zamanlaması manidardır, provokasyon olduğu her halinden bellidir" dedi.

Ankara'da Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) saat 15.30'da terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi şehit olurken 14 kişi yaralandı.

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Meclis'te saldırıya ilişkin konuştu. Saldırının zamanlamasının manidar olduğunu belirten Temelli, "Provokasyon olduğu her tarafından belli olmaktadır" dedi.

Temelli açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Çok üzgünüz. Yine insanlarımız öldü. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Son birkaç haftadır bu ülkede çok önemli bir tartışma sürdürülüyor. Bu tartışmaların çok büyük bir kısmı Türkiye toplumunun beklentilerine yanıt veriyor. Çünkü uzun süredir Türkiye toplumu savaş, şiddet, ölümlerden kurtulmak isterken böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Zamanlaması manidardır. Provokasyon olduğu her tarafından belli olmaktadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN