Oyunculuğu bıraktı, ticarete atıldı! 17 dönüm arazide yetiştiriyor: Hobi amaçlı başladığı işte şimdi yok satıyor

Oyunculuğu bıraktı, ticarete atıldı! 17 dönüm arazide yetiştiriyor: Hobi amaçlı başladığı işte şimdi yok satıyor

Oyunculuğuyla tanınıyordu, şimdi ise ticarete atıldı! 17 dönüm arazide ürün yetiştiriyor! Hobi amaçlı başladığı işte yok satıyor...

Kısmet, Başımın Belası, Geniş Aile ve Seksenler gibi popüler projelerle tanınan ünlü oyuncu İlker Ayrık, uzun süredir şehir hayatından uzak bir yaşam sürüyor. Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kuran Ayrık, şimdi de ticaret dünyasına adım attı.

İSHAKLI KÖYÜ'NDE ORGANİK TARIM

Beykoz’un İshaklı Köyü’nde 17 dönümlük arazide çiftlik kuran İlker Ayrık, burada sebze ve meyve yetiştirerek organik tarım yapıyor. Ayrık, çiftçilikle uğraşarak doğal yaşamın keyfini çıkarıyor ve bu konuda oldukça başarılı olduğunu belirtiyor.

ilker-ayrik.webp

Ayrık, daha önce verdiği bir röportajda, “Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var" diyerek doğayla iç içe yaşadığı hayatı anlatmıştı.

Hobi olarak başladığı çiftçilik işini ticarete dönüştürmeye karar veren İlker Ayrık, geçtiğimiz günlerde ünlü bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü oyuncu, ticaret dünyasına adım attığını ve bir AVM'de mağaza ve restoran kiraladığını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN