Oyuncu Umut Avcı hayatını kaybetti

Oyuncu Umut Avcı hayatını kaybetti

Bir süre önce beynine pıhtı atması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veren oyuncu Umut Avcı 44 yaşında hayatını kaybetti.

2021 yılında TRT1'de yayınlanan "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinde Şoför Hamit karakterine hayat veren oyuncu Umut Avcı bir süre önce beynine pıhtı atması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyordu. Avcı, 44 yaşında hayatını kaybetti.

31545525.jpg

Oyuncunun cenazesi bugün Edirne Eski Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Avcı'nın vefat haberi oyuncunun sosyal medya hesabından "Canımız Umut'umuzu kaybettik" sözleriyle duyuruldu.

1231231.jpg

SADRİ ALIŞIK KÜLTÜR MERKEZİ'NDEN TAZİYE MESAJI

Acı haberin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi de sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sadri Alışık Kültür Merkezi İstanbul mezunlarımızdan, tiyatromuzun pek çok oyununda yer almış değerli oyuncumuz Umut Avcı'yı genç yaşta kayıp etmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli oyuncumuz Umut'a Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevdikleri olmak üzere tüm SAKM ailesine başsağlığı dileriz. Seni her zaman gülen yüzün ve sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız Umut."

5465456545.jpg

'ÇOK İYİ KALPLİ BİR DOSTUMU KAYBETTİM'

Oyuncu Levent Can, Umut Can ile yıllar önce bir tiyatro oyununda oynadığını ifade ederek üzüntüsünü, "Çok üzüldüğüm bir haber bu... Yaklaşık 7 yıl önce 'Gugukkuşu’ oyunu ile aynı sahneyi paylaştığım çok yetenekli ve çok iyi kalpli bir dostumu kaybettim." sözleriyle aktardı.

354546.jpg

Öte yandan Umut Avcı başta "Hep Yek", "VerKaç", "Ailece Şaşkınız", "Bir Zamanlar Kıbrıs" ve "Kıbrıs Zafere Doğru" isimli filmlerin yanı sıra; "Esaretin Bedeli", "Takım Çantası", "Gugukkuşu", "Orjinak Kopya" gibi bir çok tiyatro oyununda da yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN