Kızıl Goncalar izleyicisini üzen karar! Yayın tarihi değişti: Uzun bir süre daha bekleyeceğiz

Kızıl Goncalar izleyicisini üzen karar! Yayın tarihi değişti: Uzun bir süre daha bekleyeceğiz

NOW TV’nin en sevilen dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar dizisinden hayranları üzecek bir haber geldi. Büyük bir heyecanla yeni sezonu bekleyen izleyicilerin bir süre daha beklemesi gerekecek. Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi değişti. İşte konuya ilişkin detaylar…

NOW TV ekranlarında büyük bir ilgi gören ve izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezonu, seyircilerin sabırsızlıkla beklediği Eylül ayında başlamayacak. İlk bölümünden itibaren büyük bir beğeni toplayan dizi, Eylül'ün ilk haftasında ekranlarda olması beklenirken, yayın tarihi 30 Eylül olarak değiştirildi.

yeni-proje-36-001.jpg

YENİ BÖLÜMLER İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kızıl Goncalar ekibi, yeni sezon için çekimlere erken başlamış durumda ve en az iki bölüm stok yapmayı planlıyor. Dizinin yeni sezonunda, zaman atlaması ile hikayenin kaldığı yerden devam edeceği belirtildi. Ayrıca, ödüllü oyuncu Tolga Tekin’in diziye dahil olacağı, iki oyuncunun ise ayrılacağı bilgisi paylaşıldı.

yeni-proje-37-001.jpg

MERYEM KARAKTERİNE YENİ BİR ARKADAŞ GELİYOR

Dizide Meryem karakterinin hapishanede yeni bir arkadaş edinmesi bekleniyor. Bu rolün kim tarafından canlandırılacağı ise henüz açıklanmadı.

yeni-proje-38-001.jpg

CÜNEYD'İN BAMBAŞKA BİR YÜZÜYLE GERİ DÖNÜŞÜ

Cüneyd karakteri, tarikattan ayrıldıktan sonra bambaşka bir kişilikle ekranlarda olacak. Mert Yazıcıoğlu’nun hayat verdiği bu karakter, yeni sezonda farklı bir kimlikle izleyicinin karşısına çıkacak.

Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu için heyecan dorukta, ancak değişen yayın tarihi izleyicileri üzdü. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyen dizi takipçileri, 30 Eylül’de başlayacak yeni bölümler için geri sayımda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN