Keskin nişancılar bile zorlanıyor! Resimdeki farklı sayısı bulan ailenin gözde çocuğu oluyor! 5 saniyede zekilik testi

Keskin nişancılar bile zorlanıyor! Resimdeki farklı sayısı bulan ailenin gözde çocuğu oluyor! 5 saniyede zekilik testi

Bu testi keskin nişancılar bile çözmekte zorlanıyor. Resimdeki farklı sayıyı bulmak için yalnızca 5 saniyeniz bulunuyor dikkatli olanlar süreyi tamamlamadan sonuca ulaşıyor. Yanıtı bulan ailenin gözde çocuğu olacak. İşte tüm detaylar…

Görselde vermiş olduğumuz sayılar içerisinde farklı olanı bulmak göründüğü Kadar Kolay olmayacak. Dikkat ve zeka gerektiren bu testin sonucu sizi biraz zorlasa da belki de daha kısa sürede sonuca ulaşacaksınız. 5 saniye içerisinde farklı sayıyı bulan ailenin gözde çocuğu sayılıyor. İşte tüm detaylar…

FARKLI SAYIYI BULUN

İnternette paylaşılan bir fotoğrafta kullanıcılar peş peşe sıralanmış sayılar içerisindeki farklı sayıyı bulmakta zorlandı. Teste katılanlar 1008 sayısı ile dolu sayfa içerisinde farklı olan sayıyı en kısa sürede bulmak için yarışıyor. Sonuca ulaşan ailenin en gözde üyesi oluyor. 5 saniyelik süreyi ayarladıktan sonra teste başlayabilirsiniz.

1…

2…

3…

4…

5…

Size verilen sürenin sonuna geldik.

Size verilen sürede farklı olan sayıyı bulanları şimdiden tebrik ediyoruz. Ancak sonuca ulaşamadıysanız kendi aranızda bir tur daha döndürmeyi unutmayınız. Bulamayanlar için testin yanıtı aşağıda sizi bekliyor olacak.

Testin yanıtı

Resimdeki farklı olan sayı 8001'dir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN