Son hali yürekleri dağlamıştı! O belediye Ankaralı Turgut için harekete geçti

Son hali yürekleri dağlamıştı! O belediye Ankaralı Turgut için harekete geçti

Ankaralı Turgut'un son hali, hayranlarının yüreklerini dağlamıştı! O belediye harekete geçti, Ankaralı Turgut için vefa gecesi düzenleyecek...

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Ankaralı Turgut, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Sosyal medyada paylaşılan son haliyle büyük üzüntü yaratan sanatçı için, Mamak Belediyesi harekete geçti. Kanser tedavisi gören ve maddi olarak zor günler geçiren Ankaralı Turgut’a destek olmak amacıyla Ankara’da vefa ve yardımlaşma gecesi düzenleniyor.

VEFA GECESİ 26 EYLÜL’DE DÜZENLENECEK

ankara.png

CHP’li Mamak Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, 26 Eylül Perşembe günü Ankara Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinliğin biletleri, Mamak Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek. Ankaralı Turgut’un uzun süredir devam eden sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve ona destek olmak amacıyla düzenlenen gece, sanatçıya vefa gösterisi niteliğinde olacak.

ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR

Ankaralı Turgut, 2017 yılında KOAH nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve sonrasında mide ağrılarıyla başvurduğu hastanede kanser teşhisi konulmuştu. Ünlü sanatçı, geçirdiği bu zorlu süreci sık sık sevenleriyle paylaşırken, hem sağlık hem de maddi zorluklarla mücadele ettiğini dile getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN