Antalya’da iki araç çarpıştı: 4 yaralı

Antalya’da iki araç çarpıştı: 4 yaralı

Antalya’da aynı istikamette ilerleyen iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında, aynı yönde seyir halindeki iki araç çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralanırken, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, Mehmet Fatin Gökmen Caddesi ile 6244 sokak kesişiminde meydana geldi. Hakan Ç. yönetimindeki 34 KKF 892 plakalı Cupra marka otomobil, 6244 sokak istikametine dönmek üzereyken, aynı yönden gelen Umut K.’nın kullandığı 07 ENU 86 plakalı Hyundai marka araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Umut K.'nın aracı karşı şeride geçerek yol kenarındaki şarampole uçtu. Neyse ki, bu sırada karşı şeritten gelen bir araç olmaması büyük bir facianın önüne geçti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YARALILARI VATANDAŞLAR ARAÇTAN ÇIKARDI

Kazayı gören diğer araç sürücüleri ve vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkartılan Hakan Ç., Umut K. ve isimleri öğrenilemeyen yolcu konumundaki 2 kişi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazayı gören Necmettin Öner isimli vatandaş, "Balkonda oturuyorduk, bir çarpışma sesi geldi. Birbirlerine vurmuşlar, birisi çukura gitti. Diğeri burada yolun ortasında kaldı. 4 kişi yaralandı ama durumları ağır değildi" dedi.

"BİR YILDA 4-5 TANE ÖLÜMLÜ KAZA OLDU"

Caddenin birkaç yıl önce trafiğe açıldığını ve süratli araç kullanan sürücüler nedeniyle hemen hemen her gün kazalar yaşandığını belirten Öner, “Çok aşırı hız yapıyorlar burada. Bir sene içerisinde 4-5 tane ölümlü kaza oldu. Bir ışık veya bir kasis yapılması lazım. Daha geçen hafta burada bir kişi hayatını kaybetti. Komşumuzun kızı burada hayatını kaybetti" diyerek önlem alınması istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN