Keskin nişancılar bile göremedi! 6 saniyede farklı ananası bul! Einstein’e rakip olduğunu kanıtla

Keskin nişancılar bile göremedi! 6 saniyede farklı ananası bul! Einstein’e rakip olduğunu kanıtla

Keskin nişancılar bile farklı ananası bulamıyor. Yalnızca 6 saniyede farklı ananası bulanlar Einstein'ın rakibi çıkıyor. Süper zeka insanlar anında buldu. Gelin birlikte farklı ananası bulalım.

Görsel hafızanızı ön plana çıkaracak ya da bilişsel yeteneklerinizi arttıracak muhteşem bir optik illüzyon testi ile geldik. Hem eğlenip hem de öğrenebileceğiniz bir test olan optik illüzyon testleri son zamanlarda en çok tercih edilen testler arasında yer alıyor. Psikologlar tarafından da uygulanan optik illüzyon testleri karakterinizin farklı noktalarına da ortaya çıkarmaktadır. Size vermiş olduğumuz ananaslar arasından bir tanesi farkını konuşturuyor. Gelin hep birlikte farklı ananasa bakalım.

FARKLI ANANASA ODAKLANIN

Kronometrenizi 6 saniye olarak ayarladıysanız vermiş olduğumuz görseldeki farklı ananası bulmak için sayfayı aşağı doğru kaydırınız. Birbirine tıpatıp benzeyen bu ananaslar arasındaki farkı bulmak zannettiğiniz kadar kolay olmayacak.

ananas-kapak.jpg

6 saniyelik sürenin sonuna geldik. Eğer yanıtı bulamadıysanız bir 6 saniye daha ayarlayıp yeniden testi çözebilir ya da aşağıdan kolay bir şekilde yanıtı öğrenebilirsiniz.

CEVAP

ananas.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN