Hafızasına güvenen toplansın! 16 saniyede 5 farkı bulmak imkansız! Aranızdan 1 kişi yaparsa şanslı sayın

Hafızasına güvenen toplansın! 16 saniyede 5 farkı bulmak imkansız! Aranızdan 1 kişi yaparsa şanslı sayın

Hafızanızı geliştirmek ve ilerletmek için uygulayabileceğiniz testlerin başında görsel algılama testleri geliyor. 16 saniye içerisinde görseldeki 5 farkı bulmak neredeyse imkansız görülüyor. Herkes bu testin başına toplanacak. Sonuca ulaşan bir kişi bile kendini süper zeki sınıfına yerleştiriyor.

Eğlenerek öğrenebileceğiniz görsel algılama testleri sizin keyfinizi yerine getirecek. Hem eğlencenin tadına varacak hem de öğrenmenin keyfini yaşayacaksınız. Vermiş olduğumuz bir görsel içerisinde iki farklı resim bulunuyor. Bu resimler arasında yer alan 5 farkı 16 saniyede bulmanızı istiyoruz. İşte görsel algılama testi…

5 FARKI BULUN

Hayvanların yer aldığı muhteşem atmosferin içerisinde bulunan iki farklı fotoğraf yer alıyor. 2 görsel arasında bulunan farkları ortaya çıkartmak için 16 saniyenizi ayarlayın. Kronometreler tamamsa haydi görsele bakalım.



CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN