Evleri hep güzel kokan komşuların herkesten sakladığı temizlik sırrı: Bakın yapımı nasılmış

Evleri hep güzel kokan komşuların herkesten sakladığı temizlik sırrı: Bakın yapımı nasılmış

Bu yöntemle eviniz hep yeni temizlenmiş gibi kokacak! Evleri hep güzel kokan komşuların herkesten sakladığı temizlik sırrı buymuş! Evinizde kötü koku olmayacak! Herkes size sırrınızı soracak. İşte o yöntem...

Evlerinizi misler gibi kokutmanın gizli sırrı artık sizlerle! Komşularınızın evlerinde sürekli hissedilen o harika temizlik kokusunun ardında yatan basit ama etkili yöntemleri öğrenmek ister misiniz? İşte, evinizi her daim taze ve ferah tutacak iki mükemmel yöntem:

MALZEMELER:

Karbonat

Uçucu yağ

Çatal

Kavanoz ve kavanoz kapağı

Tornavida

Çekiç

Dekoratif mum

Evde kokulu mum nasıl yapılır Evde adım adım kokulu mum yapımı!

Bu malzemelerle banyonuz, oturma odanız veya yatak odanız sürekli ferah kokacak. İşte, arkadaşlarınızın bu güzel temizlik kokusunun sırrını hep size soracağı iki yöntemin detayları:

ADIM ADIM UYGULAMA:

  • Öncelikle, kullanacağınız kavanozu iyice yıkayın ve kurulayın. Temiz bir kavanoz, daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır.
  • Kavanoz kapağının üzerine tornavida ve çekiç yardımıyla 5-7 delik açın.
  • Kavanozun içine bir miktar karbonat dökün. Ardından 10 damla uçucu yağ ekleyin. Bu yağ, evinizin güzel kokmasını sağlayacak. Çatal yardımıyla iyice karıştırın.
  • Küçük bir dekoratif mumu karışımın içine yerleştirin ve yakın. Mumun yanması, uçucu yağın buharlaşmasını ve kokunun yayılmasını hızlandıracaktır.
  • Kapağı sıkıca kapatın ve kavanozu istediğiniz bir yere yerleştirin.
  • Bu basit ve doğal yöntemle eviniz hem ucuz hem de zararsız bir şekilde mis gibi kokacak. Karbonatın kötü kokuları emme özelliği ve uçucu yağların hoş aroması, evinizi her zaman ferah tutacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN