Ertan Saban'dan 'Kötü Kan' için imaj değişikliği

Ertan Saban'dan 'Kötü Kan' için imaj değişikliği

Yeni sezonun iddiaları dizilerinden Kötü Kan'ın çekimlerine hafta başında başlanıyor. Polisliği bırakıp bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan "Kartal Karaoğlu" karakterini canlandıracak Ertan Saban, yeni rolü için imaj değiştirdi.

Dün okuma provası yapılan "Kötü Kan" dizisinin çekimlerine hafta başı itibarıyla başlanıyor.

damla-sonmez-ertan-saban-kotu-kan.jpg

Dizi, travmatik bir olay sonrası polislik mesleğine veda eden ve ardından bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan iki çocuk babası Kartal Karaoğlu’nun hikayesini anlatıyor.

ertan-saban-kotu-kan-kartal-3.jpg

ERTAN SABAN'DAN YENİ İMAJ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; son olarak “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hayat veren ünlü oyuncu Ertan Saban, "Kötü Kan" dizisi için imaj değiştirdi.

ertan-saban-kotu-kan-kartal.jpg

Dizide başrolü Damla Sönmez ile paylaşacak olan Saban'a, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor.

ertan-saban-kotu-kan-kartal-2.jpg

NTC Medya’nın yeni sezondaki iddialı dizileri arasında yer alan Kötü Kan'ın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp, senaryosunu ise Barış Erdoğan ile İlker Arslan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise M. Çağatay Tosun oturuyor.

damla-sonmez-kotu-kan.jpg

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, ve Mutluhan Kasap gibi isimler de yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN