Emel Sayın: Hayatım film olursa beni Burcu Biricik canlandırabilir

Emel Sayın: Hayatım film olursa beni Burcu Biricik canlandırabilir

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Emel Sayın, hayatının film olması halinde kendisini Burcu Biricik'in canlandırmasını istediğini açıkladı.

Türk sanat müziğinin ve sinemasının efsane isimlerinden Emel Sayın, hayatının film olması halinde kendisini Burcu Biricik'in canlandırmasını istediğini açıkladı.

Magazin Burada'nın haberine göre, hayatının beyazperdeye aktarılması konusunda ünlü sanatçı, "Aslında böyle bir çalışma yaptık. Son rötuşlar üzerinde çalışılıyor. Yakında bir belgeselimi halkımıza sunacağız" ifadelerini kullandı.

"BURCU BİRİCİK GELİYOR AKLIMA"

Sayın, hayatını konu alan filmde Biricik'in rol almasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Birkaç genç sanatçımız var. Çok şekerler tatlılar, kendim de düşünüyorum bazen. Burcu Biricik geliyor aklıma. Böyle bir yapım olacak mı onu da bilmiyorum. Ama olursa en iyi şekilde yapacak, bana benzeyecek ve iyi anlatabilecek sanatçılarımız var. Burcu'yu izliyorum, çok da beğeniyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN