Narin cinayetinde şok eden kamera kaydı ortaya çıktı! Herkesin kanını donduran görüntü: Cesetle 150 metre yürümüş

Narin cinayetinde şok eden kamera kaydı ortaya çıktı! Herkesin kanını donduran görüntü: Cesetle 150 metre yürümüş

Uzun süredir Türkiye’nin en önemli gündemleri arasında yer alan Narin Güran cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin yeni görüntülerin ortaya çıkması soruşturmayı derinleştirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti soruşturmasında, olay yerini gören askeri üs bölgesinin kamera kayıtları, kan donduran detayları gün yüzüne çıkardı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın cesetle 150 metre yürüdüğünü gösteren görüntüler, soruşturmanın seyrini değiştirecek nitelikte.

yeni-proje-2024-10-01t134239-630.jpg

OLAY GÜNÜNE DAİR KAMERA KAYITLARI

21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül’de Tavşantepe köyü yakınındaki bir dere yatağında çuval içinde bulundu. Sözcü’de yer alan habere göre, olayın ardından başlatılan soruşturmada, askeri üs bölgesine ait Şahin Gözü kameraları kritik öneme sahip görüntüler sundu. İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın, cesedi 150 metre taşımakla kalmayıp, onu gizlemek için çuvalı bir kaya altına sabitlediği görüntülerde net bir şekilde görülüyor.

yeni-proje-2024-10-01t134306-370.jpg

SİLİNEN GÖRÜNTÜLERİN İNCELENMESİ

Soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte, Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın tutuklanmasının ardından, aile bireyleri tarafından sildikleri kamera kayıtlarının geri getirilmesi için çalışmalara başlandı. Bu görüntülerin incelenmesi, cinayetin aydınlatılmasında kilit bir rol oynayabilir. TÜBİTAK’a gönderilen kayıt cihazından elde edilen görüntülerin, 6 kişilik bilirkişi heyeti tarafından analiz edilmesi bekleniyor.

NEVZAT BAHTİYAR'IN ŞÜPHELİ DAVRANIŞLARI

Askeri üs kamerasına yansıyan görüntülerde, Bahtiyar’ın 23 AN 630 plakalı aracıyla köyden dere yatağına doğru ilerlediği ve burada aracını durdurduktan sonra yönünü geriye çevirdiği tespit edildi. Görüntülerde, cesedin bulunduğu çuvalı kucağında taşırken, 150 metre boyunca yürüdüğü ve su ile toprağın birleştiği noktada cesedi gizlemek için harekete geçtiği anlaşılıyor.

yeni-proje-2024-10-01t134222-585.jpg

CESEDİ GİZLEMEK İÇİN ALDIĞI ÖNLEMLER

Bahtiyar’ın, cesedi gizlemek için dikkatli bir plan yaptığı belirleniyor. Uydu görüntüleri ve yapılan ölçümler doğrultusunda, cesedi çuval ile birlikte bir kaya parçasının altına yerleştirerek, üzerini büyük kaya parçalarıyla kapattığı öğrenildi. Bu önlem, cesedin akıntıya kapılarak çevredeki kişiler tarafından görülmesini engellemeyi amaçlıyordu. Bahtiyar’ın, cesedin bulunma ihtimaline karşı bu tür bir gizleme işlemi yaptığı düşünülen önemli bir detay.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN