Ebru ile Hadise'yi deprem barıştırdı! Yıllardır düşmanlardı "Kocasını elinden almıştı"

Ebru ile Hadise'yi deprem barıştırdı! Yıllardır düşmanlardı "Kocasını elinden almıştı"

Uzun yıllardır kanlı bıçaklı olan Hadise ile Ebru Gündeş, deprem için yapılan #TürkiyeTekYürek ortak yayınında yan yana geldi. İkiliyi görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Reza Zarrab'tan dolayı araları açılan eski dostları ilk kez aynı mekanda bir araya geldi. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu

Ebru Gündeş'in Reza Zarrab ile evli olduğu sırada Hadise'nin Zarrab'la yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İddialar sonrasında Gündeş Zarrab'tan boşanmış ve Hadise ile kanlı bıçaklı olmuştu. Uzun yıllardır hiçbir mekanda yan yana gelmeyen eski dostları bağış kampanyası bir araya getirdi.

ebrugundes.jpg

EBRU VE HADİSE BAĞIŞ KAMPANYASINDA

Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrasında yaraların sarılması için bağıl kampanyası düzenlendi.

ortak.jpg

Yurdun her yerinden çok sayıda bağış mesajları gelirken, stüdyoda bulunan sanatçılar da bağışçıların aramalarını karşılayarak not alıp yayında miktarları açıkladı.

reza.jpg

Bunlardan biri Ebru Gündeş ve Hadise idi. İkilinin yıllar sonra ilk kez yan yana gelmesi gözlerden kaçmadı.

hadise.jpg

BAĞIŞ İKİLİYİ YAN YANA GETİRDİ

TürkiyeTekYürek yayınında bağış toplanmasına yardımcı olan ve 1 Milyon TL bağış da yapan Ebru Gündeş yayından ayrıldı, Hadise stüdyoya giriş yaptı.

hadise1.jpg

Hadise bu sabah da Hollanda’da Türkiye için bağış toplamıştı. Böylece ikili uzun yıllar sonra ilk kez aynı mekanda buluştu.

hadiseeberubagis.jpg

İzleyenler ise ikilinin denk gelip gelmediğini merak etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN