Deniz Uğur’dan suç duyurusu: Oğlunu kaçırdığı iddiasıyla Nilüfer ve kızı hakkında dava açtı

Deniz Uğur’dan suç duyurusu: Oğlunu kaçırdığı iddiasıyla Nilüfer ve kızı hakkında dava açtı

Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın velayetinde bulunan oğlunu kaçırdığı iddiasıyla ünlü şarkıcı Nilüfer ve kızını savcılığa şikayet etti. Uğur, suç duyurusunda bulunarak olayın hukuki süreçlere taşınmasını istedi.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın velayetinde bulunan oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı tarafından alıkonulduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Uğur, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı başvuruda, olayın hukuki süreçlere taşınmasını talep etti. Savcılığa sunulan dilekçede, Poyraz’ın kaybolduğu belirtilerek Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp ihbarında bulunulduğu bilgisi paylaşıldı.

REHA MUHTAR HASTANEDE ENTÜBE OLDU

Ünlü sunucu ve gazeteci Reha Muhtar, evinin merdivenlerinden düştükten sonra hastaneye kaldırıldı ve burada entübe edildi. Muhtar’ın tedavisi hastanede sürerken, velayeti babası Muhtar'da olan Poyraz’ın, şarkıcı Nilüfer ve evlat edindiği kızı Ayşe Yumlu tarafından alıkonulduğu iddia edildi.

DENİZ UĞUR'DAN SUÇ DUYURUSU

Deniz Uğur, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Naz Yumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılığa sunulan dilekçede, Poyraz’ın kaybolduğu belirtilerek, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'ye kayıp ihbarı yapıldığı bilgisi de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN