Çetin Tekindor, 'Yalı Çapkını’na dönüyor

Çetin Tekindor, 'Yalı Çapkını’na dönüyor

OGM Pictures imzasını taşıyan, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını, üçüncü sezonuyla da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Halis Ağayı canlandıran usta oyuncu Çetin Tekindor, sağlık durumu nedeniyle bu sezon diziye geç başlamıştı. Tekindor yakın zamanda ekibe yeniden katılarak setteki yerini alacak.

Star TV ekranlarında fırtınalar estiren Yalı Çapkını, üçüncü sezonuyla da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizide Halis Ağa karakterini canlandıran Çetin Tekindor'un, bu sezon doktorunun kontrolünde diziye biraz geç başlamasına karar verildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çetin Tekindor, ekibe geri dönmeye hazırlanıyor. Ayrıca diziye bu sezon katılan oyunculardan önümüzdeki günlerde ayrılıklar yaşanacağı belirtildi.

Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un yönettiği dizinin yeni bir değişiklik olmazsa yılbaşına kadar devam etmesi planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN