Yaşlanmayı önlüyor, kemiklere iyi geliyor diye avuç avuç alıyorlar! Canan Karatay kalbi bitiriyor diyerek uyardı

Yaşlanmayı önlüyor, kemiklere iyi geliyor diye avuç avuç alıyorlar! Canan Karatay kalbi bitiriyor diyerek uyardı

Yaşlanmayı önlüyor, kemiklere iyi geliyor! Bunu duyanlar ise avuç avuç alıyor! Canan Karatay kalbi bitiriyor diyerek uyardı...

Son dönemlerde kolajen takviyeleri adeta bir moda haline geldi. Piyasada satılan çeşitli haplar ve tozlar hızla tüketiliyor. Ancak bu ürünlerin güvenilirliği sorgulanırken, uzmanlar en doğal ve etkili kolajen kaynağının kelle paça çorbası olduğuna dikkat çekiyor. Haftada bir tüketilecek kelle paça ile hem sağlığınızı koruyabilir hem de cilt güzelliğinizi destekleyebilirsiniz.

KOLAJEN HAPLARININ ZARARLARI NELERDİR?

Kontrolsüz kolajen kullanımı, pankreas kanserine davetiye çıkarıyor - Son Dakika Gündem Haberleri

Piyasada kolajen takviyelerinin yaşlanmayı geciktirdiği, kırışıklıkları giderdiği ve eklem ağrılarını hafiflettiği iddia ediliyor. Ancak bu ürünlerin içeriği ve yan etkileri hakkında endişeler artıyor. Uzmanlar, bu tarz takviyelerin vücuda zarar verebileceğini belirtiyor.

Beslenme Uzmanı Gamze Çakaloğlu, kolajen haplarının sindirim sorunları, mide bulantısı, alerjik reaksiyonlar ve enfeksiyon riski gibi olumsuz etkileri olabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Doğal yollarla kolajen sağlamak için, uzmanlar kelle paça çorbasını öneriyor.

CANAN KARATAY’DAN DOĞAL KOLAJEN TAVSİYESİ

Bir tek ölüme çaresi yok... Canan Karatay sabahları bir bardak önerdi! Bunu içenler hastalık yüzü görmüyor,

Prof. Dr. Canan Karatay, kolajen takviyelerinin sağlığa zararlı olduğunu vurgulayarak, "Kolejenin ilacı olmaz. Kesinlikle kullanmasınlar. Hiçbir proteinin toz haline gelmiş hali protein değildir. Bu, kalbi büyütüyor kalp krizi yapıyor hatta kalbi durduruyor" dedi. Karatay, hiçbir proteinin toz halinde etkili olamayacağını, vücudun doğal yapı taşlarına ihtiyacı olduğunu belirterek, doğal yollarla kolajen kazanmanın en iyi yolunun kelle paça çorbası olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN