Canlı yayında kavga etmişlerdi! İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe 15 yıl sonra barıştı: 'Hoşgeldin kızım...'

Canlı yayında kavga etmişlerdi! İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe 15 yıl sonra barıştı: 'Hoşgeldin kızım...'

15 yıl önce canlı yayında kavga eden türkücü İbrahim Tatlıses ile şarkıcı Yıldız Tilbe, Bodrum'da barıştı. İkili, dargın günleri geride bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 2009 yılında canlı yayında kavga ettiği Yıldız Tilbe ile barıştı. İkili, barışı sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu.

Son dönemde sık sık adından söz ettiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olarak hayranlarını korkutmuştu. Tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan ünlü türkücü, 15 yıl önce canlı yayında tartıştığı şarkıcı Yıldız Tilbe ile barıştı.

20 Temmuz'daki onseri için Bodrum'a giden Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses ile bir araya geldi. 15 yıl aradan sonra bir araya gelen ikili küslüğü bitirdi. Yıldız Tilbe, Tatlıses ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaşırken Tatlıses ise Tilbe'nin paylaşımını alıntılayarak 'Hoşgeldin Yıldız kızım' ifadesini kullandı.

İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe barıştı! İbo Show'daki kavganın ardından hiç konuşmamışlardı - Resim: 5

NE OLMUŞTU?

2009 yılında Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan İbo Show programına katılan Yıldız Tilbe, programda İbrahim Tatlıses ile tartışmıştı.

Yıldız Tilbe, programda “Kandıramazsın Beni” parçasını söyledikten sonra programa reklam arası verilmişti. Reklamlardan sonra ise Tatlıses, Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söylemişti. O anlar herkesi şaşırtmıştı.

Programın ilerleyen dakikalarında ise Tatlıses, Tilbe'ye “Seni pe....nklerin elinden kurtardım” demişti. Tatlıses'in bu sözlerine sinirlenen Tilbe, ünlü türkücüye "Beni kimse pe..lerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz” şeklinde yanıt vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN