Bugün kendinizi endişeli hissediyorsanız iyi tarafından düşünmeye başlayın! 15 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün kendinizi endişeli hissediyorsanız iyi tarafından düşünmeye başlayın! 15 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Hayat her zaman ters gidebilecek şeylerle doludur. Bu şeylere odaklanırsanız sonunda onları kendinize çekebilirsiniz çünkü bu tür korku dolu bir enerji bu olumsuz durumları davet eder. Bununla birlikte, çok iyi gidebilecek çok sayıda şey de vardır! Burada da aynı ilke geçerlidir.

15 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni bir projeye başladığınızda şans bir süreliğine yanınızda gibi görünmüş olabilir. Her şey yolunda gidiyormuş ve evren size gülümsüyormuş gibi hissetmiş olabilirsiniz. Ancak şimdi, iyi şans sizi terk etmiş gibi görünüyor olabilir. Oysa hiçbir zaman dışarıdan gelen bir şansa sahip olmadınız. Kendinize ve her şeyin sizin için yoluna gireceği fikrine inanmanın verdiği güce sahiptiniz. Geriye dönüp bakmalı ve bu duyguyu nerede kaybettiğinizi bulmalısınız ki onu yeniden yakalayabilesiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın zamanda yaşadığınız bir olayın sizi nasıl etkilediğini ifade edecek sözcüklere şu anda sahip olmayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler bu olayın sizi ne kadar derinden etkilediğini anlamıyor olabilir ve siz de onların anlamasını sağlayamazsınız ama bu muhtemelen sizin için çok önemlidir. Her şeyin sizin için netleştiği anlar vardır ve o anlarda ne hissettiğinizi yazmanız gerekir. Duygularınızı günlüğe yazmaya devam ederseniz büyük resim daha net ve kolay anlaşılır hale gelecek ve dolayısıyla kendinizi diğerlerine açıklayabileceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Şu anda birkaç cesaretlendirici söze gerçekten ihtiyacınız var. Birinin size inandığını, iyi bir iş çıkardığınızı ve işlerin yolunda gideceğini söylemesi size gerçekten yardımcı olacaktır. Belki de şu anda neler yaşadığınızı anlayan ve bu nedenle neye ihtiyacınız olduğunu bilen kimse yok ve bu durumu da şu anda paylaşmak istemeyebilirsiniz. Ancak, kendi kendinizi cesaretlendirebilirsiniz. Aynanın karşısında kendinize ilham verici bir konuşma yapabilir ve kendinizi destekleyebilirsiniz. Bu, yapabileceklerinizin farkına varmak için harika bir yoldur.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Özel hayatınızdaki zor bir durumla başa çıkmak için seçtiğiniz yolu haklı göstermek zorunda değilsiniz. Aslında, bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair tek seçeneğinizin o yol olduğunu düşünebilirsiniz. Diğerleri daha iyi bir yol bildiklerini düşündükleri için size şefkat göstererek müdahale etmeye çalışabilirler; bu yol affetmekle ilgili olabilir, ancak bilinmesi gereken her şeyi bilmiyorlar. Siz şu anda konuyu bildiğiniz en iyi şekilde ele alıyorsunuz. Bu harika bir şey. Sadece elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan ve suçluluk, üzüntü veya korkuyu içselleştirmediğinizden emin olun. Diğerleri hatalarını gördüklerinde bu durum düzelecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yeni tanıştığınız biri üzerinde mümkün olan en iyi izlenimi bırakmak istersiniz. Bu ister işte ister özel hayatınızda olsun, muhtemelen bunu yapabileceğiniz tüm yöntemleri kafanızda canlandırıyorsunuzdur. Belki de nasıl giyineceğinizi, neler söyleyeceğinizi ve hangi fikirleri paylaşacağınızı düşünüyorsunuz. Ancak, siz kendinizi olumlu yönde etkilerseniz o zaman diğer herkes de etkilenecektir! Olaya bir de bu açıdan bakmaya çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinize ya da bir başkasına inanıyor ve güveniyor olmak çok güçlü bir şeydir. Birine inandığınızda ya da biri size inandığında, bu inanılmaz derecede güçlendiricidir. Buna sahip olduğumuzda, hemen hemen her şeyi yapabiliriz. Benzer bir yaklaşım evrenin güçlerine de uygulanabilir. Bütün dünyanın size karşı olduğunu hissetmeye başlarsanı, bu hissi bir şekilde haklı çıkaracak şeyler olabilir. Yine de evrenin sizin için harika şeyler sakladığına ve sizi kolladığına inanırsanız işlerin tersine döndüğünü göreceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayat her zaman ters gidebilecek şeylerle doludur. Bu şeylere odaklanırsanız sonunda onları kendinize çekebilirsiniz çünkü bu tür korku dolu bir enerji bu olumsuz durumları davet eder. Bununla birlikte, çok iyi gidebilecek çok sayıda şey de vardır! Burada da aynı ilke geçerlidir. Olabilecek harika şeylere odaklanırsanız bu tür iyimser, umutlu bir enerji bu şeyleri hayatınıza çekebilir. Bugün kendinizi endişeli hissediyorsanız iyi tarafından düşünmeye başlayın!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yalan söyleyen bir kişi ille de kötü bir kişi olacak diye bir şey yoktur. Yalan söylemenin kabul görme korkusu, incinme ya da başkasını incitme korkusu gibi pek çok nedeni olabilir. Ekstrem bir durumda, kişi kendi yalanına inanmaya bile başlayabilir ve o zaman artık yalan gibi hissetmez. Son zamanlarda birinin size yalan söylediğinden oldukça emin olabilirsiniz, ancak o kişiye olan inancınızı kaybetmeden önce, bunun nedeninin ne olabileceğini düşünün. Samimi bir konuşma, merhamet duyacağınız gizli bir nedeni ortaya çıkarabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Hayatınızda önemli bir şeyin değişmesi korkutucu bir deneyim olabilir. Çünkü değişim bilinmeyeni de beraberinde getirebilir ve eğer olumlu düşünmüyorsanız bilinmeyenin kötü olacağını zannedebilirsiniz. Ancak, bir değişimin getirebileceği beklenmedik şeyler aynı zamanda iyi, hatta harika olabilir. Hayatınızda büyük bir değişimin eşiğinde olabilirsiniz, ancak bunda korkulacak hiçbir şey yoktur. Endişenizi umutlu bir bekleyiş duygusuna dönüştürürseniz deneyiminiz keyifli olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sizi sorgulayan birine davranışlarınızla ilgili açıklama yapmak zorunda olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz. Belki de her zamankinden daha sinirli ya da daha duygusalsınızdır ve bu da bazı insanlara artık değiştiğiniz izlenimi verir. Ancak, kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz. Kendinize göre nedenleriniz var ve bunlar özel olabilir. Hatta neden böyle hissettiğinizi anlamadan önce her şeyi enine boyuna düşünmeniz ve kendiniz için bazı şeyleri çözmeniz bile gerekebilir. Bu konuda kendinizi kötü hissetmeyin çünkü bunun için hiçbir sebep yok!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir karar vermeden önce bir şeylerin olmasını bekliyor ve gerçekten ulaşmak istediğiniz şey için harekete geçmiyor olabilirsiniz. Ancak, vereceğiniz kararın bir son tarihi vardır ve çoktan sizi zorlamaya başlamış olabilir. Eğer hiçbir şey yapmazsanız karar kendi kendini yaratacaktır ve gerçekten istediğiniz şey henüz elinizde olmadığından, sonunda elinizde hiçbir şey kalmayabilir. İnatçı olmayın ve mucizevi bir şeyin gerçekleşip size o ilk tercihinizi getireceğini hayal etmeyin. Tercihinizi bir an önce yapın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Özel hayatınızdaki biri sizin hiç yanlış yapamayacağınızı düşünüyor. Bu çok gurur verici olsa da, aynı zamanda çok korkutucu ve engelleyici de olabilir. Birinin sizin “mükemmel” olduğunuzu düşünmesi, taşıması ağır bir yük olabilir çünkü kendinizi her zaman buna uygun yaşamak zorundaymışsınız gibi hissedersiniz. Ama değilsiniz! Yakın zamanda bir hata yapmış olabilirsiniz ya da belirli bir konuda karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz ve bunun birilerinin sizi yerleştirdiği o yüksek makama uymadığını düşünebilirsiniz. Zaaflarınızla ve her şeyinizle kendiniz olun. Olduğunuz gibi takdir edilmelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN