Mustafa Sandal'dan şaşırtan karar: Resmen terk etti! Sosyal medyadan duyurdu

Mustafa Sandal'dan şaşırtan karar: Resmen terk etti! Sosyal medyadan duyurdu

Gündeme dair fikirlerini sosyal medyadan sıklıkla paylaşan Mustafa Sandal, yeni kararıyla takipçilerini şaşırttı. İşte detaylar...

AK Parti hükümeti, Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni geçtiğimiz hafta TBMM Başkanlığı'na sundu.

Buna göre limiti 100 bin TL ve üzerinde olan kredi kartlarının hamilleri her bir kart başına yıllık 750 TL katılma payı ödeyecek.

KREDİ KARTI LİMİTİNİ DÜŞÜRDÜ

Artigercek'te yer alan habere göre, henüz yasalaşmayan bu düzenlemeye tepki gösteren Mustafa Sandal, mevcut kredi kartı limitini terk ederek düşürme kararı aldı.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genelde haftaya spor yaparak girerim ama bu hafta kredi kartı limitimi 99 bin TL'ye düşürerek başladım. İyi haftalar..." ifadelerini kullandı.

mustafa-sandal-kredi-karti-limiti.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN