Avrupa Süper Ligi'nin başlama tarihi belli oldu

Avrupa Süper Ligi'nin başlama tarihi belli oldu

Avrupa'nın dev kulüplerinin başlattığı ve büyük tartışmalara neden olan Avrupa Süper Ligi projesi yeniden gündeme geldi. Avrupa Süper Ligi'nin CEO'su olan Bernd Reichart, organizasyon için tarih verdi

Real Madrid, Juventus, Barcelona ve Avrupa'nın dev kulüplerinin tartışmalara neden olan Avrupa Süper Ligi projesi yeniden gündem oldu.

FIFA ve UEFA'nın rest çektiği proje yakın zamanda başlayabilir. İspanya'nın dev takımları Real Madrid ve Barcelona'nın başını çektiği proje için İspanyol ekipleri yoğun uğraş veriyor.

Alman Kicker gazetesine konuşan Avrupa Süper Ligi CEO'su Bernd Reichart, Eylül 2025'te başlayacağını duyurdu.

AVRUPA SÜPER LİGİ'NİN BAŞLAMA TARİHİ BELLİ OLDU

Bern Reichart, insanların daha fazla deneyim kazanabilmesi için yeni teknolojilerin peşinde olduklarını söyledi. Reichart projenin başlayacağı tarih olarak önümüzdeki sezon yani Eylül 2025'i işaret etti.

"Yeni teknolojiler ve iş modelleri üzerinde çalışıyoruz çünkü insanlar ekranlarda daha ulaşılabilir ve karşılanabilir deneyimler kazanmalı."

Bayern Münih'in Dinamo Zagreb'i 9-2 yendiği, Borussia Dortmund'un Celtic'i 7-1 yendiği maçları hatırlatan Alman direktör, "Bizim düşüncemize göre takımlar eşit şartlarda ve güçlerde oynadığı zaman maçlar daha çekici hale gelecektir. Bu yüzden normal bir lig yerine iki ayaklı play-off maçları planlıyoruz." dedi.

Reichart'a göre en iyi düzeydeki takımların birbiriyle oynaması maçların daha çok ilgi çekmesini sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN