Ödüllü komedi oyunu "Kim Haklı?" Ankara ve Tekirdağ'da tiyatroseverlerle buluşuyor

Ödüllü komedi oyunu "Kim Haklı?" Ankara ve Tekirdağ'da tiyatroseverlerle buluşuyor

Ödüllü komedi oyunu "Kim Haklı?", aşk ve dostluğun zorlu yollarında izleyicilerini eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Ünlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle büyük beğeni toplayan oyun, Ankara ve Tekirdağ'da sahnelenecek.

Kadrosunda İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Sezer Soykök ve Hakan Çankaya gibi başarılı oyuncuları barındıran ödüllü komedi oyunu "Kim Haklı?", gittiği her şehirde büyük ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Sevtekin Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen bu eğlenceli ve düşündürücü oyun, izleyicilere aşkın ve dostluğun zorlu yollarında keyifli bir yolculuk sunuyor.

Oyunun Konusu: Evliliklerinin başında olmalarına rağmen birbirlerine karşı tahammüllerini yitiren Hande ve Yusuf, boşanma kararı alır. Ancak çiftin yakın arkadaşları Gülden ve Buğra, bu ayrılığı engellemek için devreye girerler. Fakat evlilikte yaşanan sorunların çözümü düşündükleri kadar kolay olmayacaktır. "Kim Haklı?" sorusu, evlilikte haklı tarafı bulmaktan mı yoksa aşkın hakkını verip ortak bir noktada buluşmaktan mı geçiyor?

Bu eğlenceli oyun, komik diyalogları ve hayatın içinden hikayesiyle izleyicileri kendine çekmeyi başarıyor. İzleyiciler, karakterlerle birlikte kararlar verme sürecine tanıklık ederken, oyunun mizahi üslubu altında derin bir sorgulamanın içine giriyorlar.

1kapakresim-001.jpg

TURNE TARİHLERİ:

  • 30 Ekim - Ankara (Yenimahalle)
  • 13 Kasım - Tekirdağ (Çorlu)
  • 14 Kasım - Tekirdağ (Saray)
  • 15 Kasım - Tekirdağ (Kapaklı)

Sevtekin Sanat Tiyatrosu'nun bu ödüllü komedi oyununu izlemek için biletlerinizi "Biletini Al" platformundan temin edebilirsiniz. Aşkın, dostluğun ve evliliğin komik ve samimi bir dille işlendiği bu keyifli tiyatro deneyimini kaçırmayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN