Bu resimdeki hatayı sadece mantıklılar çözüyor! Aşık olanlar şimdiden elendi

Bu resimdeki hatayı sadece mantıklılar çözüyor! Aşık olanlar şimdiden elendi

Görsel algılama becerinizi ölçerek olaylara yaklaşım tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Olaylara yüzeysel mi bakıyorsunuz yoksa mantıkçı mı yaklaşıyorsunuz. Vermiş olduğumuz görseldeki mantık hatasını bulmak pek de kolay olmuyor. Aşık olanlar şimdiden testi çözerken eleniyor.

Görsel algılama becerinizi ölçebileceğiniz muhteşem bir test önerisi ile geldik. Siz olaylara mantıkçı mı yaklaşıyorsunuz yoksa daha yüzeysel mi bakıyorsunuz. Mantıkçılar şimdiden sorunun yanıtını buldu. 3 saniye içinde görseldeki mantık hatasını bulanlar süper zeki çıkıyor.

3 SANİYEDE ODAKLANIN

Köprünün üzerinde birbirine kör kütük aşık olan çiftin yer aldığı görselde öyle bir mantık hatası bulunuyor ki kimsenin aklına dahi gelmiyor. Yalnızca 3 saniyede görselin yanıtını bulanlar ise hem mantıkçılığını hem de zekiliğini kanıtlıyor. 3 saniye tuttuysanız gelin hep birlikte görsele bakalım.

asik-cift-kapak.jpg

3 saniyelik sürenin sonuna geldik. Testin yanıtını bulamayanlar üzülmesin aşağıda cevabı sizlerle paylaşıyor olacağız. Mantıkçı yanınız hala ağır basmıyorsa cevap aşağıda sizinle olacak.

CEVAP

Vermiş olduğumuz görselde aşık çifte yoğunlaştıysanız çok farklı bir noktaya bakıyorsunuz demektir. Birazcık daha köprünün oralara odaklandığınızda yanıta da yaklaşmış olacaksınız. Köprünün altından akan suyun diğer tarafta yer almaması görseldeki en büyük mantık hatasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN