Bodrum'da makarna yemek lüks oldu! İtalya'da bile bu fiyata satılmaz: Fiyatı şok etti

Bodrum'da makarna yemek lüks oldu! İtalya'da bile bu fiyata satılmaz: Fiyatı şok etti

Yaz sezonunun gelmesiyle beraber Bodrum’un pahalılık konusu da her gün gündemde yer alan konular arasına yerleşti. Artık makarna yemenin bile lüks olduğu bodrumda fiyatı duyanlar şaşkına döndü. İşte detaylar…

Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinden biri olan Bodrum’da fahiş fiyatlar gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlülerin bile son zamanlarda isyan ettiği bu fiyatlar vatandaşı şoka sokuyor. Geçtiğimiz haftalarda lahmacun fiyatlarının aşırılığa gündem olmuştu. Şimdi de makarna fiyatları duyanları şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

HANDE ATAİZİ KAPIDAN İÇERİ GİREMEMİŞ

Bodrum’daki anormal fiyatlar ve esnafın tatilcilere uyguladığı tavırlardan biri de ünlü oyuncu Hande Ataizi’ye denk geldi. Ünlü oyuncu yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisinin sezon arasına girmesiyle beraber soluğu tatilde aldı. Bodrum’da başına gelen bir olay ise duyanları şaşkına çevirdi.

Gazeteci Müge Dağıstanlı, Türkbükü'nde tatil yapan Ataizi’nin bir mekana yer olmadığı için girememesine ilişkin şunları yazdı:

"Hande Ataizi Türkbükü'nde popülerliği ve pahalılığıyla bilinen bir mekana gitmiş. Ancak kapıdan içeri girememiş. Oyuncuya 'Yerimiz yok' demişler. Ataizi hiç olay çıkarmamış, 'tamam' deyip dönmüş. O mekanda bir tabak makarna 4 bin TL. Hande Ataizi de pahalılığı ve israfı hiç sevmez. Tutumlu olmasıyla tanınır. Nasıl oldu da oraya gitti, enteresan."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN