100 kişiden sadece 8’i fark ediyor! Resimdeki gizli kardan adamı bulmak neredeyse imkansız!

100 kişiden sadece 8’i fark ediyor! Resimdeki gizli kardan adamı bulmak neredeyse imkansız!

Her 100 kişiden yalnızca 8 tanesi kardan adamı fark ediyor. Resimde gizlenmiş kardan adamı en zekiler bile gözden kaçırıyor. Sadece Keskin gözlü olmak yetmez bir de zekanızı kullanmanız gerekiyor.

Zihinsel becerilerinizi ölçmenin tam vakti. Resimli bulmacalardan yararlanarak farklı detayları öğrenebilirsiniz. Problem çözme becerileri ve zihinsel çevikliğinizi arttırabileceğiniz gibi heyecan verici bir anında tadını çıkarabilirsiniz. Görselde yer alan Taç Mahal'in önündeki turist kafilesinin bile fark etmediği kardan adam gizlice aralarına sızmış olsa gerek.

SADECE 8 SANİYENİZ VAR

Hem eğlenip hem öğrenebileceğiniz görsel algılama testleri beyninizi yiyip bitirecek. IQ'nuzu arttırmak ve gözlem becerilerinizi geliştirmek için beyninizi oyalayabileceğiniz bu testler günlük eğlencenizi de çıkarıyor. Gizlenmiş kardan adamı bulmak için 8 saniyenizi ayarlayın.

Resme sızan kardan adamı bulabilene helal olsun! Her 100 kişiden 98'i 8 saniyede onu bulamıyor! - Resim : 1

Size verilen sürede kardan adamı bulduysanız Şimdiden tebrik ediyoruz. Eğer kardan adamı gözden kaçırıyorsanız aşağıdan yanıtını öğrenebilirsiniz.

İŞTE BULMACANIN YANITI

Resimde gizlenmiş kardan adam tam da Taç Mahal'in tepesinde yerini alıyor.

Resme sızan kardan adamı bulabilene helal olsun! Her 100 kişiden 98'i 8 saniyede onu bulamıyor! - Resim : 4

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN