10 çocuk babası komedyen Eddie Murphy evlendi

10 çocuk babası komedyen Eddie Murphy evlendi

"Çatlak Profesör" ve "Sosyete Polisi" gibi filmlerle tanınan 63 yaşındaki oyuncu ve komedyen Eddie Murphy evlendi. 10 çocuk babası Murphy, hayatını model Paige Butcher ile Karayipler'de birleştirdi.

Ünlü komedyen ve oyuncu Eddie Murphy, model Paige Butcher ile Karayipler'de evlendi. 44 yaşındaki model ile 63 yaşındaki oyuncu, 2018 yılında nişanlanmıştı. Çiftin Izzy Oona ve Max Charles adında iki çocuğu bulunuyor.

NTV'de yer alan habere göre; düğün töreni Karayip adası Anguilla'da çiftin aile ve yakın arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşti. Murphy, Brioni tasarımı takım elbise giyerken ünlü model Mira Zwillinger imzalı dantelli bir gelinlik giydi.

Murphy'nin toplamda 10 çocuğu bulunuyor. Oyuncunun en büyük çocuğu 34 yaşında.

Butcher ile Murphy 2012 yılında ilişki yaşamaya başladı ve 2016 yılında ilk çocukları Izzy'yi kucaklarına aldı. Çift 2018 yılında ise Max adında bir erkek çocuk sahibi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN