Yok böyle kaza! Yaralının üstünden geçip, yardım edene de çarptı!

Yok böyle kaza! Yaralının üstünden geçip, yardım edene de çarptı!

Tekirdağ Çorlu'da D-100 hızla devam eden bir otomobil, trafik kazası sonucu yerde yaralı halde yatan Şeref Bahçıvan’ın üzerinden geçti. Sürücü İ.E.'nin kullandığı kullandığı otomobil, daha sonra Bahçıvan’a yardım eden M.A.’ya çarptı. Kazada Bahçıvan yaşamını yitirdi, M.A. da yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trafik kazaları dikkatsizlik ve uyulmayan kurallar sebebiyle önlenemiyor. Feci olay, Tekirdağ’da Çorlu’da D-100 Karayolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi

Yolun karşısına geçmeye çalışan Şeref Bahçıvan’a, B.M’nin kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere düşen Bahçıvan, yaralandı. Ambulansın çağırıldığı kaza yerinde bulunan M.A. yerde yatan Bahçıvan’a yardım etmeye çalıştı.

KAZA ÜSTÜNE KAZA!

Bu sırada İ.E. yönetimindeki başka bir otomobil, hızla gelerek yerde yatan Bahçıvan’ın üzerinden geçip, M.A’ya çarptı. Bahçıvan hayatını kaybederken, M.A. yaralandı.

Yaralanan M.A. Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sürücüler B.M. ile İ.E. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN